Aangeboden bedrijven.

Vanwege de uitgesproken discretie die normaal gesproken erg belangrijk is bij de verkoop van een horecabedrijf staan niet alle bedrijven die wij in de verkoop hebben op deze site.

Bedrijven die hier niet onder vallen of met een spoedeisend karakter kunt u hieronder vinden.

***HOTEL - RESTAURANT in GELDERLAND***

Dit goed lopende Hotel-Restaurant bieden wij ter overname aan. Het is gelegen in de uiterwaarden van de rivier de Waal, midden in het land van Maas en Waal. Het bedrijf beschikt over 14 keurig ingerichte hotelkamers met bad/douche en toilet. Verder een apart appartement op de 2e verdieping met eigen opgang. Vanzelfsprekend ook een beheerderwoning. Het restaurant is dagelijks geopend voor lunch en diner en heeft 40 couverts. Er is een uitstekend ingerichte keuken. Er is een gezellige huiskamer Brasserie met centrale open haard. Verder nog diversen opslagruimtes.
Voor het bedrijf is er een heerlijk terras met een fantastisch uitzicht over de Waal en het voetveer naar het centrum van Tiel. Het is gelegen aan diversen wandel- en fietsroutes. Het restaurant beschikt nog over een binnenterras. Het bedrijf heeft een uitstekende omzet.
Het bedrijf dient te worden overgenomen inclusief het o.g. in een hogere prijsklasse.

(klik met uw pijltje op de afbeeldingen om te vergroten)

Nadere inlichtingen

***RESTAURANT in WEESP***

Te koop aangeboden een sfeervol Italiaans restaurant aan het water in het centrum van Weesp. Het bedrijf is gevestigd in een nostalgisch pandje aan de kade, met in de zomer een leuk terras.


(klik met uw pijltje op de afbeeldingen om te vergroten)

Vraagprijs voor inventaris en goodwill 95.000,=

Nadere inlichtingen

CAFÉ-RESTAURANT IN SOEST***

Dit keurige bedrijf is gelegen aan een zichtlocatie op loopafstand  van het paleis "SOESTDIJK". Het geheel bestaat uit een karakteristiek monumentenpand uit ca. 1900 met daarachter een vrijstaand woonhuis. Naast het pand is parkeerruimte, aan de andere zijde een serre en een terras dat grenst aan een parkje met vijver. Ook aan de voorzijde is een terras gesitueerd. Het geheel is gebouwd op 1120 m² eigen grond. Het bedrijfsgedeelte bestaat uit een cafégedeelte met bar, een ruime restaurantzaal met serre, toiletten en grote keuken. Op de bovenetage een ruimte met 3 snookertafels. Het pand bevat verder een woongedeelte, verdeeld over twee etages die op dit moment worden gebruikt als opslagruimte. Er is geen drankafname- of speelautomatenverplichting. Het bedrijf heeft een redelijke omzet die echter bij een gewijzigde exploitatie en openingstijden zeer goed kan worden verhoogd.  
Vraagprijs voor inventaris en goodwill € 100.000,=
Vraagprijs voor het onroerend goed € 1.250.000,00 k.k.

restaurant soestdijk soestdijk restaurant paleis soestdijk parkeren soestdijk 
(klik met uw pijltje op de afbeeldingen om te vergroten)

 

***BRASSERIE - LUNCHROOM te Alphen a/d Rijn***

 

Aangeboden: Lunchroom - Brasserie in een overdekt winkelcentrum in Alphen a/d Rijn. Het modern ingerichte bedrijf beschikt over 33 zitplaatsen binnen en 38 zitplaatsen op het (overdekte) terras. De onderneming beschikt over een drankvergunning zonder afnameverplichting. Een goede omzet die nog gemakkelijk is te verhogen d.m.v. uitbreiding van het assortiment. Een unieke kans om een dagzaak over te nemen.

 

(klik met uw pijltje op de afbeeldingen om te vergroten)

 

 

***EETCAFÉ - PARTYCENTRUM in het centrum van Rotterdam***

 

Dit bedrijf heeft wel een heel bijzondere plek in Rotterdam. Het bestaat uit 2 binnenvaartschepen, samengevoegd tot één bedrijf, gelegen op een rustieke locatie tussen de wolkenkrabbers in het Centrum van Rotterdam. Het heeft een uitstekende zichtlocatie vanuit de Blaak en ligt op loopafstand van het Maritiem museum, Schielandhuis en de Lijnbaan. Het is een pleisterplaats voor tourbussen die van de Lunch en Diner gebruikmaken. Op dit moment wordt het bedrijf overdag geëxploiteerd als (pannenkoeken) Restaurant, ’s avonds als Partycentrum. Capaciteit ca. 160 personen. Een groot terras is aanwezig. De schepen bevatten tevens een klein dagverblijf cq. woning. Bij overname heeft het bedrijf geen personeel– speelautomaat- of drankenafname verplichting. Het geheel is ca. 39 meter lang en ca. 10 meter breed. Kijkt u ook even op hun internetsite: www. descheepjes.nl

Vraagprijs goodwill en inventaris en beide schepen: 135.000,=

 

 

(klik met uw pijltje op de afbeeldingen om te vergroten)

 

Nadere inlichtingen

 

***EETCAFÉ - LUNCHROOM in het centrum van SCHIEDAM***

DAGZAAK ! 

Aangeboden: Eetcafé - Lunchroom in het centrum van Schiedam. Deze vanouds bekende zaak heeft al 28 jaar dezelfde eigenaar. Dus tijd voor hem om een geschikte opvolger (ster) te zoeken. Het is een dagzaak met terras in het drukke winkelgedeelte, geopend vanaf 12.00 uur tot 20.00 uur, zondags en maandags gesloten. Uiteraard kunt u de openingstijden zelf aanpassen. Het bedrijf heeft een oppervlakte van ca. 105 m2 (incl. keuken) 15 krukken aan de bar, 38 zitplaatsen en 26 zitplaatsen op het terras. De huur bedraagt € 1875,= excl. BTW. De zaak heeft een speelautomatenvergunning en geen afname-verplichtingen. Een bedrijf met een nette en complete inventaris. Een bezichtiging waard !

 

I.V.M. gezondheidsklachten is overnamne op kort termijn mogelijk tegen een redelijk aannemelijk bod !!!

 

(klik met uw pijltje op de afbeeldingen om te vergroten)

 

Nadere inlichtingen

 

***Cafetaria in Utrecht ***

In een drukke arbeiderswijk in Utrecht bieden wij dit uitstekend lopende cafetaria aan. Ondanks dat er in de onmiddellijke omgeving meerdere cafetaria's zijn gevestigd heeft dit bedrijf een hoge (aantoonbare) omzet tegen lage kosten en zodoende een uitstekende ondernemerswinst. In de omgeving zijn een ziekenhuis en verschillende scholen gevestigd. Aan de voorzijde een klein terrasje.

Het bedrijf heeft een oppervlakte van ca. 83 m2, inclusief ruime keuken met dagverblijf. Er is geen woning bij. In de verkoopsruimte staan 4 tafels met 16 stoelen. De huur bedraagt € 1775,00 per maand, geen BTW. Het bedrijf is geopend van 11.30 tot 21.00 uur. Dinsdag gesloten. Uiteraard staat het u vrij de openingstijden aan te passen.

Overname goodwill en inventaris  € 75.000,=

 

(klik met uw pijltje op de afbeeldingen om te vergroten)

Nadere inlichtingen

 

 

***BRUIN CAFÉ in AMSTERDAM***

Dit ouderwetse, bruine café verkeert grotendeels nog in de sfeervolle en authentieke staat, compleet met de muurschildering van een zeegezicht. Het is gevestigd op de Hoofdweg. De zaak heeft een u-vormige bar met 18 barkrukken, een sta-tafel en 3 tafels met 18 stoelen. Verder is er een keuken en magazijnruimte. In het bedrijf staan 2 speelautomaten en 1 behendigheidsautomaat. Een ruim terras is toegestaan. De huur van de horecaruimte is € 1126,00 excl. Het bedrijf heeft een heel redelijke omzet. De klantenkring is hoofdzakelijk van Turkse en Nederlandse nationaliteit.

Overname goodwill en inventaris  € 62.500,=

(klik met uw pijltje op de afbeeldingen om te vergroten)

Nadere inlichtingen

 

 

***CAFETARIA - CAFÉ te APELDOORN***

Het betreft hier een goedlopende Cafetaria met ruime keuken en grote verkoopsruimte, bestaande uit verkoopscounter, zitbar en tafels en stoelen,  compleet met rokerstent en groot terras. Daarnaast een compleet café met biljart. Deze ruimte wordt in de praktijk alleen gebruikt voor feesten en partijen. Er is geen woonruimte bij aanwezig. Echter, naast het café staat een groot dubbel woonhuis dat eventueel kan worden aangekocht. De zaak heeft een uitstekende naam in de omgeving, de huidige exploitanten draaien het bedrijf al 40 jaren!  Het bedrijf is geopend van 11.30 tot 23.00 uur, ’s maandags gesloten.   De huur bedraagt de eerste twee jaren € 3000,= per maand voor beide zaken. Verder heeft het een alcoholvergunning en speelautomaatvergunning. Geen verplichtingen! De goede omzet staat in verhouding met de vraagprijs.

 


 

(klik met uw pijltje op de afbeeldingen om te vergroten)

 

***LUNCHROOM - CATERING/DELICATESSE WINKEL in ZEIST***

 

Uniek aanbod: Dit bedrijf is gevestigd op een uitstekende locatie: in de onmiddellijke omgeving van veel kantoorpanden en woonhuizen in de mooie plaats Zeist. Er wordt een groot assortiment aan belegde broodjes verkocht met daarnaast een keur van Italiaanse delicatessen en vleeswaren. Binnen in de zaak is er zitgelegenheid voor consumptie ter plaatse. De apparatuur is ruim en voldoende. Het is vroeger een slagerij geweest dus dat segment is ook (weer) voor uitbreiding vatbaar. Het bedrijf is dagelijks geopend van 08.00 uur tot 18.00 uur, zaterdags tot 15.00 uur en 's zondags gesloten. De huur bedraagt € 1450,00 incl. servicekosten. Voor een leuk starters-stel is dit een hele leuke zaak om verder op te bouwen. Vanaf de eerste dag geld verdienen!

 

Overname goodwill en inventaris  € 35.000,=

 

(klik met uw pijltje op de afbeeldingen om te vergroten)

 

Nadere inlichtingen

***INDISCH SPECIALITEITEN RESTAURANT IN TURKIJE***

Genoeg van de doorgeschoten regelgeving in Nederland ? Gooi het roer om ! Ter overname een goedlopend Chinees-Indisch Restaurant bij de drukke vakantieplaats Alanya. Het bedrijf heeft een goede en stijgende omzet met uitstekende toekomstverwachting. Nederlandse eigenaars.

Het bedrijf wordt druk bezocht door vooral Nederlandse en Engelse toeristen op vakantie of 2e huis bezitters. Het bestaat ca. 2 jaren met een stijgende omzet, helaas moeten de huidige eigenaars wegens gezondheidsredenen afscheid nemen. Er is een lopend huurcontract voor 10 jaren. Er zijn veel opties mogelijk, bespreekbaar is om een gedeelte van het bedrijf over te nemen en het bedrijf samen met de zoon verder te exploiteren. Verder is er de mogelijkheid om de gemeubileerde woning over te nemen. Vanzelfsprekend krijgt u een volledige en betrouwbare begeleiding bij de aankoop en is dit een uitgelezen kans voor een nieuwe start.

 

Overname goodwill en inventaris  € 50.000,=

 

(klik met uw pijltje op de afbeeldingen om te vergroten)

Nadere inlichtingen

 

***LUNCHROOM - BRASSERIE in RENKUM (Gld)***

 In het centrum van de mooie plaats Renkum bieden wij een Brasserie-Lunchroom te koop aan. Het bedrijf is gelegen aan een pleintje, midden in de winkelstraat. Het bedrijf heeft een oppervlakte van ca. 72 m2 (28 zitpl) en heeft een prachtig terras van 60 m2. Het geheel heeft daarmee een buitengewoon gezellige uitstraling. De huur bedraagt € 1474 excl. BTW. Er zijn geen lopende afnameverplichtingen en het wordt momenteel geëxploiteerd als dagzaak, van 10.00 tot 18.00 uur, zondag en maandag gesloten. Uiteraard zijn andere tijden mogelijk. Een buitenkans voor een starters-echtpaar die al direct met een goede omzet beginnen.

(klik met uw pijltje op de afbeeldingen om te vergroten)

 

HIER KAN OOK UW BEDRIJF BIJSTAAN, MAIL OF BEL ONS VOOR NADERE GEGEVENS !!!

 

Nadere inlichtingen