Het kopen van een horecabedrijf.

  Het kopen van een horecabedrijf komt normaal gesproken maar één of enkele keren voor in de carrière van een horecaondernemer. Allereerst moet u duidelijk weten wat voor bedrijf u wilt hebben, wat bij u past en wat uw financiële mogelijkheden zijn.

 

Als u daarna een bedrijf gevonden heeft wat u aanstaat is het niet onverstandig ons in te schakelen voor een objectieve beoordeling van het aangeboden bedrijf.

 

Wij maken dan een afspraak met u om samen met u het bedrijf te bezichtigen en bespreken met u de vraagprijs en mogelijkheden van het bedrijf. Een dergelijk oriënterend onderzoek kost u slechts € 250,= excl. BTW en reiskosten.

 

Besluit u daarna om het bedrijf te kopen kunnen wij, indien u dit wilt, de onderhandelingen voeren, de bouwkundige staat laten beoordelen en de koopovereenkomst controleren. Een veilig gevoel en het kan u duizenden Euro's besparen!

 

Vraag een voortaxatie aan.

   Bent u nog op zoek naar een horecabedrijf? Dan kunt u uw gegevens zonder kosten of verplichtingen in ons zoekersbestand laten opnemen. Tevens zetten wij het bedrijf wat u zoekt (zonder persoonlijke gegevens!) mogelijk op onze site op het Internet. Uiteraard behandelen wij uw gegevens vertrouwelijk en met de groots mogelijke zorgvuldigheid en indien wij een aanbod hebben wat overeenkomt met uw wens nemen wij direct contact met u op.

 Ik zoek een horecabedrijf.

 

home