HORECA IN TURKIJE.

Dank zij een uitstekende samenwerking met enkele gespecialiseerde makelaars in Turkije kunnen wij u ook uitstekend van dienst zijn bij de aankoop van een horecabedrijf.

 

De publicatie van het aanbod op deze site is zeer beperkt, u zult begrijpen dat een touroperator een Hotel niet zal boeken als dit wordt verkocht. Het meeste aanbod is dan ook anoniem. Daarnaast kunnen wij voor u op zoek gaan naar een horecabedrijf naar uw smaak en mogelijkheden..Is zo'n bedrijf voor u gevonden dan kunnen wij u volledig begeleiden bij de aankoop en het verkrijgen van alle benodigde vergunningen e.d.. Hierbij kunt u verzekerd zijn van deskundigheid. Jarenlange ervaring zowel in het Hotelwezen alsmede in de Makelaardij staan hier garant voor.

 

U zult begrijpen dat wij het bovenstaande niet kunnen afdoen met het sturen van een folder; het zoeken en vinden van een geschikt bedrijf kost veel tijd en moeite.

Wij verzoeken u dan ook alleen te willen reageren indien u serieus geďnteresseerd bent en bovendien over de vakkennis en de nodige contanten beschikt om een bedrijf in Turkije te realiseren. Financiering is in Turkije haast onmogelijk.

 

Aanbod:

ref 00008
Genoeg van de doorgeschoten regelgeving in Nederland ? Gooi het roer om ! Ter overname een goedlopend Chinees-Indisch Restaurant bij de drukke vakantieplaats Alanya. Het bedrijf heeft een goede en stijgende omzet met uitstekende toekomstverwachting. Nederlandse eigenaars. Het bedrijf wordt druk bezocht door vooral Nederlandse en Engelse toeristen op vakantie of 2e huis bezitters. Het bestaat ca. 2 jaren met een stijgende omzet, helaas moeten de huidige eigenaars wegens gezondheidsredenen afscheid nemen. Er is een lopend huurcontract voor 10 jaren. Er zijn veel opties mogelijk, bespreekbaar is om een gedeelte van het bedrijf over te nemen en het bedrijf samen met de zoon verder te exploiteren. Verder is er de mogelijkheid om de gemeubileerde woning over te nemen. Vanzelfsprekend krijgt u een volledige en betrouwbare begeleiding bij de aankoop en is dit een uitgelezen kans voor een nieuwe start.

Overname goodwill en inventaris  € 50.000,=

nadere inlichtingen

ref 00001

Dit 3,5 jaar oude appartementen  hotel in de omgeving Alanya is op ca. 100 m van het strand verwijderd. Het bestaat uit 30 volledig ingerichte appartementen, zwembad, poolbar en restaurant, dak-bar en dak-jacuzzi. Gedeeltelijk zeezicht. Alle vergunningen en financiële rapporten zijn aanwezig.

Prijs: op aanvraag

 

klik hier voor meer foto's.

 

nadere inlichtingen

 

ref 00006

Dit is een bijzonder object. Eigenlijk begonnen als hobby is deze villa uitgegroeid tot een Boutique Hotel-Restaurant met een 8 tweepersoons kamers en 2 drie á vier persoons kamers.

De villa zelf bestaat uit woonkamer, keuken, 2 slaapkamers, 2 badkamers, grote kelder, 3 balkons en een groot dakterras. Uitbreiding van het hotel is zeer goed mogelijk. Goede winst. Het object is van Nederlandse eigenaars en is te koop inclusief pand en inventaris. Gelegen omgeving Marmaris, 35 meter van het strand. Prijs: 835.000,=

klik hier voor meer foto's.

 

nadere inlichtingen

 

ref 00502

Mooi appartementen hotel in omgeving Side, gelegen ca. 300 m. van het strand. Het hotel is slechts 3 jaren oud. Het bestaat uit 12 appartementen met living, open keuken, 1 slaapkamer en badkamer met douche en toilet. Voorzien van Airco en T.V Het complex is voorzien van receptie, keuken, restaurant binnen en buiten.

 

Prijs: € 575.000,=

klik hier voor meer foto's.

 

nadere inlichtingen

 

ref 00503

Mooi appartementen hotel in omgeving Side, gelegen ca. 200 m. van het strand. Het hotel is slechts 2 1/2 jaren oud. Het bestaat uit 12 appartementen met living, open keuken, 1 slaapkamer en badkamer met douche en toilet. Voorzien van Airco en T.V Het complex is voorzien van receptie, keuken, restaurant binnen en buiten.

 

Prijs: € 525.000,=

klik hier voor meer foto's.

 

nadere inlichtingen

 

ref 00504

Mooi appartementen hotel in omgeving Side, gelegen ca. 250 m. van het strand. Het hotel is slechts 2 1/2 jaren oud. Het bestaat uit 12 appartementen met living, open keuken, 1 slaapkamer en badkamer met douche en toilet. Voorzien van Airco en T.V Het complex is voorzien van receptie, keuken, restaurant binnen en buiten.

 

Prijs: € 525.000,=

klik hier voor meer foto's.

 

nadere inlichtingen

ref 00002

Een gecombineerd appartementen/kamers hotel in de omgeving Side. Het bestaat uit 12  2+1 appartementen voor 4/5 personen, compleet met A.C., Amerikaanse keuken, TV en Balkon. De 18 hotelkamers voor 2 personen hebben TV, AC, Minibar e.d. Het hotel heeft een zwembad, Bar en Restaurant en Mini disco.

 

Prijs: Op aanvraag

 

klik hier voor meer foto's.

nadere inlichtingen

ref 00003

 

Dit hotel is gelegen in omgeving Side, ca.400 m van het strand. Het heeft 45 hotelsuites (180 bedden), volledig gemeubileerd en voorzien van een badkamer, Balkon, AC, en TV met satellietsys.

Het hotel beschikt over Zwembad met kinderbad, Restaurant en Bar, Turks bad en Sauna.

 

Prijs: Op aanvraag

 

klik hier voor meer foto's.

nadere inlichtingen

 

ref 00004

Dit hotel in gelegen in de omgeving Alanya en heeft zijn eigen strand. Het is in 2006 geheel gerenoveerd.  Het heeft 51 gemeubileerde kamers voorzien van TV met satellietsysteem, Minibar, Badkamer en AC. Het hotel beschikt over zwembad, Bar en Restaurant.

 

Prijs: Op aanvraag

 

klik hier voor meer foto's.

nadere inlichtingen

ref 00005

Dit appartementen hotel is gelegen in de omgeving van Alanya en op ca 150 meter van het strand. Het heeft 30 gemeubileerde 1+1 appartementen met volledige Amerikaanse keuken, balkon en badkamer. Het hotel beschikt over een zwembad, snackbar, fitness center en kinder-speeltuin.

 

Prijs: Op  aanvraag

 

klik hier voor meer foto's.

nadere inlichtingen