Prettig kennis te maken.....

  •  CORRECT Horecamakelaars is werkzaam door geheel Nederland en is gespecialiseerd in bemiddeling van bedrijfsovernames in de horecasector.

  • CORRECT Horecamakelaars heeft de beschikking over gediplomeerde makelaars en taxateurs in het vastgoed met tevens een ruime praktijkervaring als horecaondernemers. Sinds kort mag iedereen zich makelaar noemen: let erop dat hij gecertificeerd is! Een garantie op vakbekwaamheid!  Wij zijn ingeschreven in het register van de  Stichting Certificering VBO Makelaars, het SCVM. Onze taxatierapporten worden door alle hypotheekverstrekkers aangenomen !

  • CORRECT Horecamakelaars is tevens gecertificeerd Intermediair voor de Ondernemingsbeurs van de Kamer van Koophandel. Via deze Internetsite kunnen profielen van bedrijven of kopers volkomen anoniem worden geplaatst. Wij kunnen dat voor u verzorgen.

De verkoop van uw bedrijf begint pas goed met het eerste telefoontje naar CORRECT Horecamakelaars, vrijblijvend stellen wij samen met u de gewenste verkoopprijs vast.

  • CORRECT Horecamakelaars werkt uiterst discreet en heeft concurrerende tarieven. Wij conformeren ons aan de  erecode voor makelaars!

  • CORRECT Horecamakelaars schrijft u gratis en vrijblijvend in als u een horecabedrijf zoekt. Vult u s.v.p. het inschrijfformulier in of neem contact met ons op.

 

home